Een poolhouse met sauna van Gardeos. Gardeos is een bouwbedrijf uit Vlaanderen (België) dat je helpt met jouw tuinpaviljoen. Op zoek naar een poolhouse / overkapping / Sauna? Je vind het hier

Een tuinpaviljoen, wat is dat?

De eerste paviljoenen stemmen af van de oude beschavingen.
Maar een tuinpaviljoen wordt vandaag de dag vooral gebruikt omwille van de herkenbare look, en met verschillende gebruiksfuncties. Wil je meer weten? je leest het hier.

Lees meer
arrow_forward
Foto van Karel Hemerijckx namens Het Nieuwsblad en HBVL.

In de pers: Gardeos schaalt constructietechnologie via verdelers.

In November kregen we heel wat mooie media-aandacht. In dit artikel vind je de aankondiging over het verdelersnetwerk terug.

Lees meer
arrow_forward
Een foto van de Gardeos showroom in Halen (Limburg, België). In de showroom van Gardeos kan je een tuinkantoor, poolhouse, berging en buitensauna zien.

De Gardeos showroom is geopend.

Op 15 September nodigde het Gardeos team vrienden en familie uit voor de opening van haar showroom te Halen. Benieuwd hoe de opening er aan toeging, en hoe de showroom eruit ziet? Zie de foto's van het event in dit artikel.

Lees meer
arrow_forward

Spotlight op de moderne tuinkamer

De moderne tuinkamer? Die lijkt niets meer op zijn voorgangers. Meer mogelijkheden, meer keuzevrijheid en meer luxe - en dus ook meer genieten van jou tuin. 
Kantoor-, hobby-, of opslagruimte? De moderne tuinkamer van vandaag pas je makkelijk aan aan jouw wensen. 

Lees meer
arrow_forward
Een groot en dubbel tuinkantoor in Linne (Nederland). Dit tuinkantoor wert geplaatst voor en zorghuis en dient als buitenkantoor ruimte en buitenbergruimte.

Getuigenis: "Mooi, modern & strak. Iedereen maakt zijn eigen beslissing, maar ons bevalt het resultaat alvast".

Begin 2022 klopte Peter aan met een simpele vraag. "Kunnen jullie een tuinkantoor opbouwen ter plaatse en zonder kraanwerk?" Samen gingen we aan het tekenen en ontwierpen we een op maat gemaakt tuinkantoor voor Peter en het Maartenshof zorgteam.

Lees meer
arrow_forward
Tuinkantoor met boom op zonnige dag. Een tuinkantoor in de buurt van Antwerpen, Vlaanderen, België.

Een eigen tuinkantoor? Deze 9 dingen mag je zeker niet vergeten.

Hieronder overlopen we 9 dingen die je zeker niet mag vergeten vooraleer je een tuinkantoor aanschaft.

Lees meer
arrow_forward
Gelukkige man die lachend voor een tuinkantoor staat van Gardeos. Een tuinkantoor / Tuinkamer opgebouwd in Oudenaarde (provincie oost-vlaanderen in België).

Getuigenis: "Waarom ik koos voor Gardeos"

Wil je weten waarom Bert gekozen heeft voor een tuinkantoor, en waarom hij hiervoor vertrouwde op Gardeos? Je leest het hier.

Lees meer
arrow_forward
Een tuinkantoor van www.gardeos.be waar een man voor een tuin kan toor uitrust. Gaat over thuiswerk. opgebouwd in Limburg vlaanderen

Tuinkantoor als freelancer of zelfstandige

Lees hier hoe je als freelancer of zelfstandige de aankoop van je tuinkantoor kan financieren en inbrengen in je zaak.

Lees meer
arrow_forward

Moderne poolhouses op basis van reststroommateriaal

In dit artikel beschrijven we de voordelen van kiezen voor reststroommateriaal in het ontwerpen en bouwen van moderne poolhouses.

Lees meer
arrow_forward
Foto van een tuinkantoor dat geplaatst is op de tuin en wonen beurs in leuven, belgië, vlaanderen

Tuinkantoor - tuin & wonen beurs

Dit tuinkantoor valt eerst te bezoeken op de tuin en wonen beurs, en zal hierna worden verhuisd naar de toonzaal (staatsbaan 75 A in Halen).

Lees meer
arrow_forward
Een tuinkamer van Gardeos. Gardeos is een bouwbedrijf uit Vlaanderen (België) dat je helpt met jouw tuinpaviljoen. Op zoek naar een tuinkamer / overkapping / buitenkamer Je vind het hier

Moderne Tuinpaviljoens op basis van reststroommateriaal

In dit artikel beschrijven we de voordelen van kiezen voor reststroommateriaal in het ontwerpen en bouwen van moderne tuinpaviljoens.

Lees meer
arrow_forward