Gardeos Title design element

Zoals gezien in de Pers

"Gardeos wil wereldwijd gepatenteerde bouwtechnologie schalen via nieuw verdelersnetwerk"

Foto van Karel Hemerijckx namens Het Nieuwsblad en HBVL.

Persconferentie

Op 23 November nodigde Gardeos de pers uit voor een mooie aankondiging: Ze openden het Gardeos bouwsysteem, nu ook voor verdelers. De volgende redacties schreven een artikel:

Thijs is mede-oprichter van Gardeos. 

Thijs Dewindt, de zaakvoerder en oprichter van Gardeos
Thijs Dewindt
Gardeos.be

Gardeos wil wereldwijd gepatenteerde bouwtechnologie schalen via nieuw verdelersnetwerk


Halen, 23 november 2022 – Het jonge bouwbedrijf Gardeos, fabrikant van unieke tuinpaviljoenen, haalt 750.000 euro kapitaal op en lanceert een nieuw verdelersnetwerk voor hun wereldwijd gepatenteerde constructie-technologie. De investeringsronde betekent een volgende stap in de groeiplannen van de start-up. Gardeos maakt deel uit van accelerator Start it @KBC, het grootste start-up netwerk van België.

Een poolhouse met sauna van Gardeos. Gardeos is een bouwbedrijf uit Vlaanderen (België) dat je helpt met jouw tuinpaviljoen. Op zoek naar een poolhouse / overkapping / Sauna? Je vind het hier

Click-and-play

Gardeos is fabrikant van uniek ontworpen tuinpaviljoenen die kunnen dienen als poolhouse, tuinkantoor, buitensauna, tuinberging, en meer. Dankzij het modulaire bouwsysteem achter Gardeos, dat volledig “click-and-play” is, kunnen outdoorbedrijven op twee dagen tijd een hoogkwalitatief bijgebouw plaatsen, waar dat vroeger enkele weken tijd kostte. Meteen een welgekomen oplossing voor het tekort aan arbeidskrachten in de bouwsector. Het systeem laat snelle, foutloze plaatsing toe door ver doorgedreven ontwikkeling op de verbindingsstukken.

Doorbraakfinanciering

Gardeos haalt nu 750.000 euro op om zijn snelle groei verder door te zetten. Business angels, en ervaren ondernemers Tom Das en Emanuel Vanhemelen investeren in het jonge bedrijf. LRM stapte mee in het verhaal via een doorbraaklening.

Tegen eind 2023 wil Gardeos in iedere Belgische provincie minstens twee verdeelpunten openen. Het team van Gardeos mikt daarbij op partnerschappen met bedrijven gespecialiseerd in outdoor, zoals zwembadbouwers, tuinaannemers en tuinarchitecten.

Oprichters Bartel Rutten en Thijs Dewindt: “We innoveren de markt van de kwalitatieve bijgebouwen. Vroeger had je twee keuzes: zelf iets goedkoop timmeren dat na de eerste vorst krom trekt, of het klassieke bouwtraject met architect en aannemer. Een bijgebouw aan bouwkwaliteit was daardoor voor de meeste mensen onbereikbaar. Dankzij Gardeos tuinpaviljoens hopen we uniek ontworpen bijgebouwen toegankelijk te maken.”

Het ontwerp van het systeem begon in 2018, sinds 2020 is het wereldwijd gepatenteerd. Dankzij dit patent is Gardeos uniek in de markt.

Geïnteresseerde verdelers kunnen bij Gardeos terecht vanaf 23 November.

Een tuinkamer van Gardeos. Gardeos is een bouwbedrijf uit Vlaanderen (België) dat je helpt met jouw tuinpaviljoen. Op zoek naar een tuinkamer / overkapping / buitenkamer Je vind het hierEen tuinkantoor, tiny house, vakantiewoonst, of zorgwoning van Gardeos. Gardeos is een bouwbedrijf uit Vlaanderen (België) dat je helpt met jouw tuinpaviljoen. Op zoek naar een tuinkantoor / tiny house / zorgwoning / vakantiewoonst? Je vind het hierEen poolhouse met sauna van Gardeos. Gardeos is een bouwbedrijf uit Vlaanderen (België) dat je helpt met jouw tuinpaviljoen. Op zoek naar een poolhouse / overkapping / Sauna? Je vind het hierEen poolhouse van Gardeos. Gardeos is een bouwbedrijf uit Vlaanderen (België) dat je helpt met jouw tuinpaviljoen. Op zoek naar een poolhouse, of overkaping met berging? Je vind het hier

Vind een verdeler bij mij in de buurt

arrow_forward

Ik wil graag een Gardeos folder

arrow_forward