Gardeos Title design element

We hadden deze extra ruimte nodig, onze huidige kantoorruimte barstte uit haar voegen!

Ook op zoek naar een extra vergaderruimte voor je team? In dit artikel lees je waarom Peter en het team van Maartenshof de keuze maakten en waarom zij kozen voor een tuinkantoor voor hun zorgteam.

Een groot en dubbel tuinkantoor in Linne (Nederland). Dit tuinkantoor wert geplaatst voor en zorghuis en dient als buitenkantoor ruimte en buitenbergruimte.

Peter bestelde een kantoorruimte voor de medewerkers van zorghuis Maartenshof Linne. Linne is een gezellig dorpje in Nederlands Limburg. Maartenshof is een zorghuis voor 28 bewoners, en bestaat sinds 2019.

Hoe ontstond het idee voor een tuinkamer?

Peter: “De filosofie van ons zorghuis was dat we werken voor en bij de bewoners. We willen dat ons personeel zo veel mogelijk bij de bewoners aanwezig is. Daarom was er initieel slechts een zeer kleine kantoorruimte voorzien. "

"Ondertussen is het personeelsbestand echter gegroeid, waardoor deze kantoorruimte uit haar voegen barst. Daarom ontstond het idee om onze tuin aan te wenden voor extra kantoorruimte, en gingen we op zoek naar een ruimte die past in de huisstijl."

“Maar, natuurlijk is het nog steeds niet de bedoeling dat er meer vergaderd, dan voor onze mensen gezorgd wordt!”

Thijs Dewindt, de zaakvoerder en oprichter van Gardeos
Thijs Dewindt - Zaakvoerder
Gardeos.be
Peter Aarts uit Linne. Samen met het Maartenshof team kocht Peter een tuinkantoor aan voor het zorghuis in Linne, Nederland.

Hoe ben je bij Gardeos terecht gekomen

Peter: “We hebben de markt afgespeurd op zoek naar de juiste oplossing. Zo goed als alle partijen komen echter met volledig kant- en- klare units zonder mogelijkheid tot aanpassingen. Daar kwam ook nog bij dat al deze oplossingen hun kantoren prefab over het gebouw moeten takelen. Dat is echter niet mogelijk bij ons, door ontoegankelijkheid voor het kraanwerk. "

"Daarom zochten we een oplossing met meer flexibiliteit en die ter plaatse kan worden opgebouwd. Eerst in Nederland maar ook in België. Uiteindelijk vonden we van deze oplossingen Gardeos dan de mooiste!”

Hoe heb je de samenwerking ervaren?

Er was meteen een klik. Het team bestaat uit jonge mensen, die met veel enthousiasme aan mijn idee verder bouwden. Zo samenwerken met een jong en dynamisch team is iets dat me zeer beviel.

Wat kan je nog meegeven aan andere mensen op zoek naar een tuinkantoor?

“Ik kan niets anders zeggen dan dat ik tevreden ben. Ons tuinkantoor is mooi, modern, strak. Iedereen maakt natuurlijk zijn eigen beslissing, maar voor mij beviel deze samenwerking en het resultaat alvast.

Mensen moeten ook zeker goed nadenken over manier van opbouw. Prefab leek initieel een goede oplossing, maar naarmate we technisch dieper gingen graven bleek opbouw ter plaatse toch de juiste oplossing.

Bedankt voor de samenwerking Maartenshof-team,
We hopen dat jullie verder met veel zorg een thuis kunnen bieden aan personeel en bewoners!

Een groot en dubbel tuinkantoor in Linne (Nederland). Dit tuinkantoor wert geplaatst voor en zorghuis en dient als buitenkantoor ruimte en buitenbergruimte.Een groot en dubbel tuinkantoor in Linne (Nederland). Dit tuinkantoor wert geplaatst voor en zorghuis en dient als buitenkantoor ruimte en buitenbergruimte.Een groot en dubbel tuinkantoor in Linne (Nederland). Dit tuinkantoor wert geplaatst voor en zorghuis en dient als buitenkantoor ruimte en buitenbergruimte.Een groot en dubbel tuinkantoor in Linne (Nederland). Dit tuinkantoor wert geplaatst voor en zorghuis en dient als buitenkantoor ruimte en buitenbergruimte.

Vind een verdeler bij mij in de buurt

arrow_forward

Ik wil graag een Gardeos folder

arrow_forward