Gardeos Title design element

Daarom koos ik voor een tuinkantoor van Gardeos

In Oudenaarde vind je sinds kort een tuinkantoor terug. Lees Waarom Bert koos voor een tuinkantoor, en waarom hij dit deed in samenwerking met Gardeos.

Gelukkige man die lachend voor een tuinkantoor staat van Gardeos. Een tuinkantoor / Tuinkamer opgebouwd in Oudenaarde (provincie oost-vlaanderen in België).

Het klinkt soms vanzelfsprekend, maar wat ik het meest apprecieer: de communicatie verliep enorm vlot, en alle afspraken werden correct nagekomen.

Hoe ontstond het idee voor een tuinkamer?

Bert: "Door corona, en blijvend thuiswerk, was er nood aan een werkruimte die losstaat van het huis en het "dagelijkse gezinsleven". Naarmate het project vorderde hebben we dit aangepast naar een multifunctionele ruimte die ook kan dienen als gezellige ruimte voor onze dochter en haar vriendinnen, waarin we mensen kunnen ontvangen, enz."

Thijs Dewindt, de zaakvoerder en oprichter van Gardeos
Thijs Dewindt - Zaakvoerder
Gardeos.be
Tuinkantoor op zonnige dag, zijgevel. 
Een tuinkantoor / Tuinkamer opgebouwd in Oudenaarde (provincie oost-vlaanderen in België).

Waarom koos je voor Gardeos?

"Het concept stond me zeer aan. Het is een combinatie van een mooie strakke buitenafwerking met een warmere binnenafwerking in Scandinavische look."

people
Zie onze producten live

Hoe heb je de samenwerking ervaren?

Het Gardeos-team is een jong en dynamisch team. De communicatie verliep enorm vlot, en alle afspraken werden correct nagekomen.

Bedankt voor het vertrouwen Bert!

De houten structuur, draagstructuur, houtskelet van een tuinkantoor / Tuinkamer opgebouwd in Oudenaarde (provincie oost-vlaanderen in België). De onbeklede schil van een tuinkantoor / Tuinkamer opgebouwd in Oudenaarde (provincie oost-vlaanderen in België). Voorzijde van een tuinkantoor / tuinkamer opgebouwd in Oudenaarde (provincie oost-vlaanderen in België). Binnenkant van een tuinkantoor / Tuinkamer opgebouwd in Oudenaarde (provincie oost-vlaanderen in België).

Vind een verdeler bij mij in de buurt

arrow_forward

Ik wil graag een Gardeos folder

arrow_forward